Bon Bini, welkom op Aruba, the happy island. Het eiland biedt prachtige parelwitte stranden, een koel briesje en een warme en vriendelijke bevolking. Aruba telt vele prachtige hotels en resorts, gezellige bars en goede restaurants. Voor iedere vakantieganger heeft het eiland wel wat te bieden. Mooie stranden om heerlijk op te luieren of watersport faciliteiten zoals surfen, duiken en zeilen voor de wat actievere reiziger. Het eiland staat vooral bekend om zijn spectaculaire scheepswrakken, voor de kust ligt het grootste wrak van het Caribisch gebied Antilla, en zijn prachtige koraalformaties. Onder water ziet u murenen, roggen, manta┬┤s en sponzen. Aruba, een paradijs voor zelfs de meeste verwende strand- en duikliefhebber!

Het 11 kilometer lange witte zandstrand vormt het voornaamste visitekaartje van Aruba.

Aruba, 'the happy island', telt vele prachtige hotels, gezellige bars en goede restaurants. 'Bon Bini', welkom. Dat is de lijfspreuk van de vriendelijke gastvrije bevolking. Aruba, een paradijs voor zelfs de meeste verwende strandliefhebber.

Op Aruba heeft het toerisme zich op een hele positieve manier zeer goed ontwikkeld. Het eiland heeft een uitstekende infrastructuur met een modern vliegveld en alle gerenommeerde internationale hotelketens zijn met fraaie complexen vertegenwoordigd.

Op Aruba vindt u met de Tierra del Sol een perfect verzorgde golfbaan van 18 holes, voor de ultieme golfervaring. Daarnaast zijn er tal van activiteiten die er voor zullen zorgen dat u zich geen moment hoeft te vervelen.

Het nachtleven op het eiland speelt zich hoofdzakelijk af in Oranjestad en in de grotere hotels. Verspreid over het eiland vindt u verschillende nachtclubs en casino's.

Ook overdag is Oranjestad, waar de Oud Hollandse geveltjes het straatbeeld bepalen, een bezoek aan de natuurlijke brug aan de woeste noordkant van het eiland mag eveneens niet op uw reisschema ontbreken.

Go to top